Româncă, absolventă de drept, care ne reprezintă în marea competiție Miss a lumii. Cum o găsești?

Așa arată tânăra absolventă de Drept care va reprezenta România la unul dintre cele mai mari concursuri de Miss din lume. Anul trecut, Andreea Coman a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa,  la concursul Miss Supranaţional 2018.

Miss International este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumuseţe din lume, în acest an fiind cea de-a 59-a ediţie. Finala mondială va fi pe 12 noiembrie la Tokyo.

”Urmează să plec la concurs pe 25 octombrie în Japonia. Concursul va dura 3 săptămâni. Probele finale vor fi cele clasice: rochie de seară, proba costumului de baie, dar şi proba costumului naţional Cele trei săptămâni de cantonament vor ajuta la alegerea câştigatoarei pentru că vor fi multe fete, aproape 100 şi va fi greu să nominalizezi un top doar pe baza acestor probe”, ne-a declarat Andreea Coman.

Tânăra care va reprezenta România la finala mondială a Miss International îşi doreşte să urmeze o carieră de avocat: ”Mereu mi-am dorit să lucrez cu oamenii, să le ascult nevoile şi să am puterea să acţionez pentru ei şi în mod cert acesta este drumul pe care îl voi urma”.

Citeste mai mult: adev.ro