A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Români în carantină: Au distrus uși și mobilier și unul a cerut file de somon, că la alte alimente e alergic

2 13.719

Perioada de carantină le-a adus dosare penale unor români care s-au întors din țări cu focare de boală ori au intrat în contact cu bolnavi confirmați.

Mulți nu au respectat izolarea menită să îi protejeze pe ei și pe cei din jur şi s-au adunat în grupuri. Alții au distrus spațiile în care au fost cazați. Toți vor răspunde în faţa legii, fără excepție. Pe perioada stării de urgență, orice infracțiune săvârșita este pedepsită și mai aspru. Amenzile cresc  și pot ajunge până la 20.000 de lei.

Într-un hotel de 4 stele din capitală, pus la dispoziţia autorităţilor, câţiva romani aflaţi acolo în carantina au făcut prăpăd. Au rupt uşile, au făcut dezastru în camere şi au devastat birourile clădirii.

La celălalt capăt al ţării, în Maramureş, mai mulţi bărbaţi aflaţi în carantină tot într-un hotel, şi-au părăsit camerele, deşi acest lucru este interzis, şi-au organizat o petrecere. S-au adunat la barul de la parter, au ascultat muzica şi au jucat cărţi şi table.

La Craiova, la un alt hotel, întâlnirea dintre persoanele aflate în carantină şi angajaţii DSP s-a încheiat cu scandal. Nervoşi pentru că nu ar fi fost întrebaţi de sănătate nici măcar o dată în cele 14 zile, oamenii au răbufnit şi i-au ameninţat pe oficiali că vor părăsi carantina dacă nu vor primi explicaţii.

Atitudini în carantină:


APRECIAZA ARTICOLUL !

-Ieşim, nu mai aşteptăm. 
-Rupem tot, să vină jandarmii, calc toate geamurile de aici.  Nu mai stăm deloc.

Atenţie, orice infracţiune săvârşită în timpul stării de urgenţă poate fi pedepsită în regim agrava. La pedeapsa prevăzuta acum de lege s-ar putea adăuga un spor de până la 2 ani de închisoare.

Distrugerea, de exemplu, s-ar putea pedepsi şi cu 4 ani de închisoare. Iar zădărnicirea combaterii bolilor cu 15 ani de închisoare, dacă a avut ca urmare decesul uneia sau mai multor persoane.

Și nu uitaţi că începând de la prima oră a zilei de vineri, amenzile se măresc considerabil: de la 2.000 până la 20.000 de lei.

Printr-o experienţă neobişnuită a trecut şi fostul internaţional Răzvan Raț, care şi-a pus la dispoziţie hotelul.

Răzvan Raț: Am avut un bărbat care a spus că nu poate mânca decât file de somon, că are alergie la altceva. Și i-am spus că sunt meniuri prestabilite, că nu se poate.
Reporter: Și a mai avut alergie?
Răzvan Raț: Nu.

Mai mult pe Stirileprotv.ro

loading...
2 Comentarii
 1. Nicușor spune

  Dovezi clare ?.
  Nu articole de presă, fiindcă presa se pricepe foarte bine să mintă poporul de 30 de ani.

  În carantină se oferă o singură masă la 24 de ore pentru o persoană, dar presa a uitat, sau nu au vrut să specifice acest lucru.
  Când se oferă o singură masă la 24 de ore cei care se află în carantină fac scandal… , trebuie să-i înțelegem fiindcă le este foame, iar unii nu au bani mulți în buzunare, s-au chiar deloc.
  Masa de obicei se oferă între orele 12:00 – 14:00 (surse sigure).
  În România când e vorba de carantină sau de SPITAL mâncarea este puțină, numai că la spital se oferă 2-3 mese.

  Mobilier distrus , file de somon… alergie, scenarii… minciuni inventate de administrațile hotelurilor ca să mai scoată niște bani de la stat, că așa-i Românul patron.
  Dovezi clare, reportaj video și mărturia celor vinovați, sau camerele video de supraveghere, doar așa voi crede, nu articole de presă, sau reportaje auzite… , sau făcute la comandă

  1. fachirul spune

   Nici pe nu te cred.
   Aia care nu primesc decat o masa pe zi au telefoane mobile, au acces la net, pot sa sune la serviciile de urgenta, la prefect, la guvern, la redactii de ziare si/sau de televiziuni, sa ceara ajutor.
   Adevarul e la mijloc.
   Unii cetateni din carantina/izolare cred ca legea e pentru prosti.
   Altii din institutii care se ocupa de carantinati/izolati cred ca isi pot bate joc.
   Intelegi.
   Fereasca sfantul sa se repuna in functie aparatul represiv de dinainte de ’89…
   Si dupa cum unii cetateni conlocuitori si/sau functionari/agenti sunt iresponsabili, distrug, aduc injurii samd, probabil ca llarepresiunea organelor ne vom intoarce!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult