• Home
  • Știri
  • Românii, în topul celor mai frumoși oameni de pe glob

Românii, în topul celor mai frumoși oameni de pe glob

oameni strada 1

Un studiu amănunțit realizat de compania britanică de echipamente de înot Pour Moi arată că românii sunt în top 50 al celor mai frumoase naționalități de pe planetă.

Potrivit adevarul.ro, studiul a fost realizat pe parcursul mai multor săptămâni în luna februarie. Experții de la compania britanică Pour Moi au analizat mii de postări de pe Reddit cu referire la cât de bine arată locuitorii țărilor de pe glob. Analiștii de la Pour Moi au analizat toate postările și comentariile de pe Reddit ce includeau printre altele cuvintele ”frumos”, ”atractiv” și ”sexy”.

Iar India s-a situat pe primul loc în topul celor mai frumoase naționalități, cu 2.628 postări și păreri favorabile pe rețeaua Reddit. India a fost urmată în clasamentul celor mai frumoși oameni de către S.U.A. (1.936 postări și voturi), Suedia (1.899), Japonia, Canada, Brazilia, Franța, Italia, Ucraina și Danemarca.

Marea Britanie s-a situat pe locul 12 în acest clasament inedit ce a inclus la final 50 de țări, în timp ce Spania a ocupat locul 14. România a ocupat un onorant loc 26 în topul celor mai frumoși oameni de pe glob, cu 330 de postări și voturi, depășind țări precum Venezuela (locul 31), Portugalia (locul 35), Ungaria (locul 38) sau Cuba (locul 46). În total, Europa are 25 de țări în Top 50 al țărilor cu cei mai frumoși oameni de pe planetă, fiind urmată de Asia, cu opt țări.

Parteneri