AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Romașcanu: Alegerile de duminică au arătat că PSD e cel care are cea mai mare tracțiune în coaliție. Candidatul PSD va câștiga prezidențialele indiferent cine mai intră în turul 2

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat că alegerile de duminică au demonstrat că PSD e principala voce în coaliția de guvernare. Potrivit acestuia, candidatul social-democrat va câștiga prezidențialele indiferent cu cine va lupta în turul al doilea.

Întrebat despre eventualul tandem Ciolacu (premier) – Geoană (președinte), Romașcanu a răspuns: „N-am cum să comentez o eventualitate apărută pe surse, e unul din cele două milioane de scenarii pe care le-am văzut în spațiul public. Deocamdată avem aceste ședințe pe care le alteptăm cu toții și vedem ce rezultă de acolo. Poate că aceste alegeri europarlamentare ne arată că drumul corect e un drum comun, că PSD e cel care are cea mai mare tracțiune. Dacă nu, fiecare o să meargă cu candidatul lui și sigur că se vor lua decizii politice pentru optimizarea șanselor”.

„Dacă pentru alegerile prezidențiale PSD va avea candidat, și în proporție de 100% va avea, va trebui pregătită agenda pentru congresul care va alege acest candidat. Sunt foarte multe variabile acum și e foarte complicat să dai sentințe, oricât de dornic ar fi publicul să afle”, a continuat Romașcanu, potrivit b1tv.ro.

Romașcanu se arătat „convins” că „PSD va câștiga indiferent cu cine va intra în turul 2”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!