• Home
  • Știri
  • Romaşcanu: „Aştept demisia doamnei Raluca Turcan, ministru al Muncii în perioada în care a fost avizat unul dintre azilele groazei”

Romaşcanu: „Aştept demisia doamnei Raluca Turcan, ministru al Muncii în perioada în care a fost avizat unul dintre azilele groazei”

romascanu 1

Demisia Gabrielei Firea a provocat numeroase reacţii atât în rândurile politicienilor, cât şi în societatea civilă. Fostul ministru al Culturii, Lucian Romaşcanu, a declarat că aşteaptă să vadă aceeaşi asumare a responsabilităţii şi din partea Ralucăi Turcan, succesoarea sa în Executiv, care deţinea portofoliul de la Ministerul Muncii în momentul când unul dintre azilele groazei a primit autorizaţie de funcţionare.

„Demisia doamnei Firea este strict decizia dumneaei. Este o demisie de onoare. Este un lucru pe care sigur că nu și l-a dorit nimeni. Dar în acest moment suntem în situația în care, atât în plan guvernamental, prin deciziile pe care le-a luat Marcel Ciolacu, cât și în plan politic, prin cele două demisii de onoare ale celor doi miniștri, suntem în linie cu ceea ce trebuie să facem.

Îl aștept cu mare interes pe domnul Drulă să-și demită primarii care au „azile ale groazei” pe teritoriul lor, pe doamna Turcan să-și dea demisia, pentru că a fost ministru al Muncii atunci când s-a avizat unul din azilele groazei. Noi ne-am făcut treaba.

Aștept cu mare interes și cu mare nerăbdare să văd că tot ce a însemnat discurs, în ultimele zile, al opozanților dar și al colegilor, se întâmplă și în curtea dumnealor. Repet, Partidul Social Democrat a făcut ceea ce trebuia făcut.

Îi aștept și pe ceilalți onorabili membri ai clasei politice să urmeze exemplul (n.r. miniștrilor demisionari) și să-l văd și eu pe domnul Drulă plecat acasă, pe domnul Viziteu, pe doamna Turcan. Chiar aștept aceste lucruri, pentru că au fost atât de vocali în ultima perioadă, încât gesturile pe care le menționez eu sunt naturale”, a spus Lucian Romașcanu la Antena 3, potrivit romaniatv.net.

Parteneri