AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Rugăciunea pentru ajutor la examene este grabnic ajutătoare

 

Preoții recomandă o rugăciune pentru examene pentru a te ajuta să te eliberezi de spaime și să-ți regăsești echilibrul de a lupta să-ți dovedești rezultatele muncii. Tot preoții sunt de părere că nu este nevoie de o rugăciune anume în timpul sesiunilor sau examenelor naționale precum Capacitate sau Bacalaureat, ci una spusă cu propriile cuvinte, cu inima, deoarece Dumnezeu cunaște dinainte nevoile fiecăruia.

Rugăciune pentru examene către Maica Domnului

„Preasfântă Stăpână, Născătoare de Dumnezeu,
Ești Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o. Ești dătătoarea darurilor duhovniceşti. Ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lume mintea noastră o înalţi. Și pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici!

Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului robului tău. Care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa Preacinstitei Tale icoane. Și cu umilinţă te rog. Dăruieşte bună sporire minţii mele. Luminează-mă cu lumina cunoştinţelor. Întăreşte-mi memoria. Dă-mi priceperea cuvenită. Și pune în gura mea cuvânt spre răspuns bun. Ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pământească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice. Amin”

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!