A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Să tot fii fată/funcționară agreată de Guvern: Georgeta Bumbac câștigă nițel peste 5500 euro lunar. Vezi cu ce se ocupă

0 138

Georgeta Bumbac este funcționar public și  adună din consilii de administrație cât preşedintele ţării: peste 5.500 de euro pe lună!

Aflată pe funcția de secretar general, Georgeta Bumbac este în Ministerul Sănătăţii din 2011, timp în care în fotoliul de ministru au ajuns şi au şi plecat 11 oameni. Economista ocupă, în acelaşi timp, poziţii în consiliile de administraţie a trei societăţi: Compania de Aeroporturi, Compania de Canale Navigabile şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.


APRECIAZA ARTICOLUL !

În paralel cu activitatea sa în Ministerul Sănătăţii, Georgeta Bumbac a absolvit cursuri postuniversitate la Academia Naţională de Informaţii şi Colegiul Naţional de Apărare.

În ultima zi de mandat, fostul ministru al transporturilor Răzvan Cuc a numit-o în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru următorii patru ani. alături de alți fideli ai PSD.

Mai mult pe Libertatea.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult