• Home
  • Prima
  • Să vezi și să nu crezi: În Obor, primarul Sectorului doi, deschide vacinarea pe mici cu muștar gratis

Să vezi și să nu crezi: În Obor, primarul Sectorului doi, deschide vacinarea pe mici cu muștar gratis

mici 2

Primarul sectorului 2 Radu Mihaiu a anunțat, marți, pe pagina sa de Facebook, că vineri se va deschide centrul de vaccinare din Obor, iar cei care se vor vaccina vor primi „o porție gratis de mici cu de toate.”

„Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare. Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare. Avem Pfizer și Johnson & Johnson, serul într-o singura doza.

Programul centrului: Vineri și Sâmbătă (11 si 12 iunie): 8-20. Duminică: 8-18.

Hai să avem sănătate…și poftă bună”, a ai scris primarul Mihaiu, pe Facebook.

Există riscul ca unii să se vaccineze de două ori sau de trei ori dacă micii sunt făcuți ca la mama lor? – a fost întrebat Mihaiu. Nu, acest risc nu există!- a fost răspunsul edilului.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri