AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sanda Ladoși, parastas de 6 luni pentru Bogdan Stanoevici. Ce-i reproșează artista fostei soții a actorului

Au trecut șase luni de la moartea lui Bogdan Stanoevici. Sanda Ladoși, care a fost prietenă și colegă cu regretatul actor, i-a făcut o slujbă de pomenire și a împărțit pachete cu mâncarea care-i plăcea. Sanda a publicat și un mesaj emoționant.

“Am cunoscut odată un om. Aparent un suflet zburător, dar în esență unul fără egal. Între noi s-a legat o comunicare doar din priviri. Am reușit împreună să atingem realizări ceea ce nici noi nu credeam că suntem în stare. Dacă dau timpul înapoi văd mâna lui Dumnezeu. Într-un timp scurt s-au petrecut împliniri mari. Sunt un om fericit că am avut șansa să fiu alături de el și să creăm împreună. Blând, cald, impecabil orator, iubitor de oameni, aproape princiar prin atitudine, veșnic cu zâmbetul pe buze chiar dacă viața dădea cu el de pământ. Mereu acolo dacă aveai întrebări, probleme și, ca prin minune, dacă stătea în puterea lui le rezolva. Avea ceva angelic în vorba lui, în faptele lui, de aceea cred că Dumnezeu l-a ales. Regret profund că nu a fost auzit, că lumea nu a înțeles, deși mesajul era foarte clar. Timpul va dovedi că mare dreptate a avut, dar că lumea este prea speriată și oarbă. De șase luni nu mai este cu noi, dar încă vorbele sale îmi vibrează în suflet și greu înțeleg retragerea lui. Dumnezeu să te odihnească Bogdan, acolo unde ești, poate lumea e mai blândă, mai înțelegătoare, acolo poate ai găsit în sfârșit liniștea ce prea puțin ți-a fost dată pe pământ. Să știi că lumea nu te-a uitat. Lumea te iubește, noi te iubim și ne gândim cu dor la tine. Zbor lin în eternitate, Bogdan Stanoevici! Să nu ne uiți!”, a scris Sanda Ladoși, pe pagina ei de Facebook, potrivit click.ro.

Artista a făcut sâmbătă, 10 iulie, o slujbă de pomenire în memoria actorului la Biserica Logofăt Udriște din Capitală, unde a împărțit pachete cu mâncarea preferată a acestuia, alături de alți colegi ai actorului. Sanda Ladoși și-ar fi dorit să poată să meargă să-și plângă prietenul la cimitir, însă trupul actorului a fost incinerat la crematoriul Vitan Bărzești, iar cenușa a fost dusă în Franța, de către fosta soție.

„M-a șocat pierderea lui. Țin și acum la el, îi păstrez vie memoria. I-am făcut slujba de pomenire de șase luni, am împărțit pachete cu ceea ce-i plăcea. I-am ținut și o să-i țin toate pomenile, pentru că așa îmi spune sufletul că trebuie să fac. A fost un act de egoism din partea mamei fiului lui. Am încercat să-i opresc, nu s-a putut. S-a greșit, nu au ținut cont că el era un bun al românilor. Nu i-au respectat dorința, cenușa lui a fost dusă în Franța. Bogdan se întorsese în România, aici visa să trăiască”, a spus Sanda Ladoși, pentru Impact.ro.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!