A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Scandal în CEx al PSD din cauza nominalizării noilor miniştri

0 142

Propunerile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru ministerul Transporturilor şi cel al Dezvoltării, au dus la certuri în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, au declarat surse politice pentru Mediafax.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Dragnea a propus ca la Dezvoltare să fie nominalizat Daniel Suciu, iar la Transporturi Răzvan Cuc, lucru care a provocat nemulţumire în rândul social-democraţilor.

Potrivit surselor citate, nemulţumirea a plecat de la faptul că Răzvan Cuc a fost ales deputat în Giurgiu, în organizaţia PSD condusă de Niculae Bădălău şi s-a transferat, recent, la organizaţia PSD Neamţ, condusă de Ionel Arsene.

Propunerile liderului social democrat nu au fost încă votate în şedinţa Comitetului Executiv.

Dragnea a precizat, referitor la posibilitatea ca liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, să conducă Ministerul Dezvoltării, să vadă ce va spune CEx.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a afirmat că cele două propuneri pentru Dezvoltare şi Transporturi vor fi decise în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

„Să vedem ce spune CEx, avem şi noi nevoie de un vot în CEx. (…) De ce să vin deja cu nume şi să nu am votul CEx? Dacă CEx nu este de acord cu propunerea mea!”, a declarat Dăncilă.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More