• Home
  • Prima
  • Scandal școlar. Doi elevi minori s-au cerut concomitent afară să facă pipi. Și au făcut sex în closet

Scandal școlar. Doi elevi minori s-au cerut concomitent afară să facă pipi. Și au făcut sex în closet

la scoala

Doi elevi minori au avut relații intime în toaleta școlii. Directorul este acuzat că știa, dar că ar fi încercat să mușamalizeze cazul, scrie DIGI24.ro.

Un băiat de clasa a opta și o fată de clasa a șasea au avut relații intime în toaleta școlii, într-o comună din județul Călărași. Scandalul a izbucnit după ce băiatul s-a lăudat pe internet. Directoarea adjunctă susține că directorul știa și a încercat să mușamalizeze întâmplarea. Acum au aflat și părinții, primăria, poliția și Parchetul.

Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași: „Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin. Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă”.

Cazul s-a întâmplat pe 19 februarie. Despre relațiile intime dintre cei doi elevi minori s-a aflat însă în oraș, abia după ce băiatul s-a lăudat în fața prietenilor, iar prietenii l-au pârât pe rețelele de socializare.

Ionel Matei, viceprimarul localității Budești: Învățăm copiii să facă sex în școală? Ce înseamnă asta?

Scena cu minorii care se pare că aveau o relație ”mai veche” e acum un bun prilej pentru o răfuială la fel de veche între directoarea adjunctă care are o veche dușmănie cu directorul ”care știa și a mușamalizat”. Primăria are și ea simpatii și antipatii. Aproape că nu mai contează ce ”au făcut ăia mici în closet, repede, repede, ci bătălia se poartă între cei mari și între instituții și durează bătrânește”. Este așteptată decizia inspectoratului județean și, de ce nu, opinia ministrului de resort. Este propusă demiterea directorului ”care n-a vegheat”. Cazul în sine, dincolo de comentariile din localitate, e trist și arată o altă fațetă a educației sexuale în școli, considerată „periculoasă pentru ingenuitatatea copiilor”.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri