Scenariul tentativei de asasinat a liderului PSD, Liviu Dragnea, suferă modificări de la o zi la alta

Confruntat cu ironii, infirmat de autorități și chiar de către responsabilii hotelului unde s-a spus că s-au cazat atentatorii, Dragnea și-a nuanțat povestea. A trecut la urmăriri cu mașini și amenințări cu moartea prin restaurante. Opoziția pune sub semnul întrebării credibilitatea președintelui Camerei Deputaților și cere Parchetului să facă lumină.
Devenit ținta ironiilor internauților după lansarea scenariului cu tentativa de asasinat de către posibili clienți ai Athenee Palace, hotelul a reacționat.
„Vă asigurăm că protecția și siguranța oaspeților și a vizitatorilor noștri sunt de importanță vitală pentru noi, și că nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă”, precizează responsabilii Athenee Palace (sursă: Athenee Palace Hilton Bucureşti, Facebook)
Liviu Dragnea a revenit însă asupra dezvăluirilor inițiale. Povestea cu presupușii asasini cazați la hotel s-a evaporat.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Erau 4 indivizi. Au venit spre locul în care eram, un restaurant, s-au oprit la câţiva metri, unul a făcut un semn, gestul care se face cu degetul la gât. Unul a răspuns la telefon, a închis telefonul şi s-au întors şi au plecat.
Mai suprinzătoare este însă reacția unei misiuni diplomatice.
„Cinci conspiratori şi o încercare de asasinare la operă. Da, s-a întâmplat pe 16 martie 1792 la un bal mascat organizat la Opera Regală din Stockholm de regele suedez Gustav al III-lea. La scurt timp după ce şi-a făcut apariţia la bal, Gustav al III-lea a fost înconjurat de cinci membri ai aristocraţiei şi împuşcat, rănile provocându-i moartea câteva zile mai târziu”, se arată în postarea Ambasadei Suediei la Bucureşti (sursă: Ambasada Suediei la Bucureşti, Facebook)
USR crede că autoritățile trebuie să se pronunțe asupra veridicității declarațiilor liderului PSD.
Până cum, nici o instituție competentă, Poliție, Procuratură, servicii de informații, nu a confirmat existența acestui incident sau a unui dosar de cercetare pornind de la cazul invocat de liderul PSD.
Material preluat de la Stiri.tvr.ro