A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Scenariul 4 a început. Luni seara, România a sărit pragul celor 2000 de cazuri de coronavirus

0 349

Cu toate că, inclusiv oficial, se recunoaște că numărul bolnavilor sau purtătorilor de virus Covid 19 este mult mai mare, ieri numărul celor depistați a sărit de cifra care ne aruncă în scenariul 4. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în MAI Raed Arafat, a anunţat că au fost confirmate peste 2.100 de cazuri pozitive cu COVID-19.

„Raportul Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei, de la ora 20,00, ne arată că sunt la acest moment 2.109 cazuri confirmate în ţară, 65 de decese care sunt cauzate de COVID-19. Iar aici vreau să subliniez situaţia deosebită în care se află municipiul Suceava. Dintre cele 2.109 cazuri confirmate, 593 se află în municipiul Suceava”, a precizat şeful DSU, într-o declaraţie la sediul MAI.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Vârful epidemiei în țara noastră este aproximat imediat după sărbătorile pascale, dar surprizele, mai ales cele negatice, nu sunt excluse.

D.Dumitru, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult