AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Iovanovici-Șoșoacă, în fața unei sancțiuni pentru comportament inadecvat. Ea spune că este discriminată pentru etnie și religie

La inițiativa liberală senatorul Șoșoacă a fost susus unei analize de comportament. „Majoritatea membrilor Comisiei au apreciat și susținut prin votul lor favorabil că faptele doamnei senator Iovanovici – Șoșoacă astfel cum au fost analizate în cuprinsul prezentului raport, se subscriu abaterilor disciplinare (…) prin conduita ofensatoare, comportamentul inadecvat și utilizarea termenilor injurioși și ofensatori în cadrul Senatului, Doamna senator Iovanovici-Șoșoacă încalcă deontologia parlamentară, normele de conduită, demnitatea funcției și solemnitatea activităților parlamentare desfășurate în plenul Senatului”, se arată în raportul depus la Biroul Permanent al Senatului.

Pe de altă parte, autoarea a numeroase fapte scandaloase a anunțat, după ce a spus că-și ia permis de port armă spre a se apăra de bătăușii din  Parlament, că reclamă statul român la toate ambasadele lumii, pentru a că este discriminată ”etnic și religios”. Nu am aflat încă de ce etnie este victima parlamentarilor și cărei religie aparține.

Mădălina Stoica, AMPress

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!