Senator PSD, adus la București cu un elicopter SMURD pentru că era deranjat la stomac

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut să fie dus la București cu elicopterul SMURD de la Spitalul Județean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus. Raed Arafat a autorizat deplasarea.

Motivul invocat de senator ar fi fost acela că „nu a avut încredere” în diagnosticul medicilor suceveni. Mai mult, „nu a ținut cont de recomandările medicilor suceveni, ba mai mult, le-ar fi vorbit urât și ar fi menționat în repetate rânduri că el nu va fi tratat aici, în provincie”, potrivit Obiectiv de Suceava, citat de RTV.NET.

Senatorul a fost adus la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, unde a primit același diagnostic, „de virus aerogen, prezentând o formă foarte ușoară”.

Distribuie prietenilor

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat pentru ”Obiectiv” că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava și că solicitarea a venit de la medicii Spitalului Județean Suceava.

„În concluzie, senatorul PSD a fost transferat cu un elicopter SMURD, către un spital bucureștean pentru o durere de cap și un episod de diaree”, arată Obiectiv de Suceava.