• Home
  • Prima
  • Senator PSD, adus la București cu un elicopter SMURD pentru că era deranjat la stomac

Senator PSD, adus la București cu un elicopter SMURD pentru că era deranjat la stomac

smurd elicopter 1

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut să fie dus la București cu elicopterul SMURD de la Spitalul Județean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus. Raed Arafat a autorizat deplasarea.

Motivul invocat de senator ar fi fost acela că „nu a avut încredere” în diagnosticul medicilor suceveni. Mai mult, „nu a ținut cont de recomandările medicilor suceveni, ba mai mult, le-ar fi vorbit urât și ar fi menționat în repetate rânduri că el nu va fi tratat aici, în provincie”, potrivit Obiectiv de Suceava, citat de RTV.NET.

Senatorul a fost adus la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, unde a primit același diagnostic, „de virus aerogen, prezentând o formă foarte ușoară”.

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat pentru ”Obiectiv” că nu el personal a autorizat deplasarea elicopterului SMURD la Suceava și că solicitarea a venit de la medicii Spitalului Județean Suceava.

„În concluzie, senatorul PSD a fost transferat cu un elicopter SMURD, către un spital bucureștean pentru o durere de cap și un episod de diaree”, arată Obiectiv de Suceava.

Parteneri