SEVIL SHHAIDEH EXPLICĂ, PE FACEBOOK, DE CE NU A ȘTERS COMENTARIILE RĂUTĂCIOASE

 

Sevil Shhaideh, românca de etnie turco-tătară propusă de Liviu Dragnea pentru funcția de prim ministru, a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu a șters comentariile răutăcioase la adresa ei și se arată deplin încrezătoare în succesul guvernului pe care îl va conduce:
”Suntem 2.100 de prieteni. Vă mulțumesc pentru susținere și mesajele de încurajare! Am observat foarte multe comentarii răutăcioase fără rost, probabil și voi vă întrebați de ce nu le-am șters… Motivele sunt simple: 1) Fiecare are dreptul la replică. 2) Sunt 100% sigură că, după maxim un an de guvernare, acestea se vor dovedi a fi complet false. Am încredere în mine, am încredere în oamenii care mă susțin și, cel mai important, am încredere că noul PSD se va ridica la așteptările tuturor românilor!”.
Shhaideh a fost propusă de Dragnea fără consultarea PSD, obținând un acord în alb de la partidul său să propună pe cine vrea. El nu a anunțat nici partenerul ALDE. Propunerea a fost făcută direct președintelui Iohannis și făcută publică mai apoi. Președintele a spus că va anunța după Crăciun opțiunea sa.
Aurelia Apostol, AMPress