Şi Ion Iliescu s-a săturat de Dragnea. Ce spune fostul presedinte în presa franceză

 

Fostul președinte Ion Iliescu a declarat pentru ziarul francez Le Figaro că ”este o perioadă dificilă și confuză pentru PSD, care trăiește cea mai gravă criză politică a sa”. Fondatorul PSD și fostul președinte al țării a mai declarat pentru publicația franceză că ”poziția personală a lui Dragnea, cu problemele sale juridice, a creat fracturi interne în PSD”.
Articolul Le Figaro trece în revistă situația generală din România, dominată de dorința lui Liviu Dragnea de a-și rezolva problemele din justiție, scrie G4media

Amnistia şi graţierea au intrat oficial pe agenda coaliţiei de guvernare. La Consiliul Naţional, Liviu Dragnea le-a dat un ultimatum celor din Guvern să găsească o soluţie prin care, spune şeful PSD, se vor îndrepta abuzurile din justiţie.
Dragnea s-a întors de la tribună către ministrul Justiţiei, invitat special la Consiliul naţional al PSD, deşi nu e membru de partid şi i-a spus fals zâmbitor, dar şi ultimativ, că în PSD e “interesant”. Adică să ia aminte! A fost cea mai lungă privire către cineva din sală.

Distribuie prietenilor

În acelaşi discurs, care a durat aproape două ore, Liviu Dragnea l-a atacat şi pe preşedintele Klaus Iohannis, împotriva căruia a cerut formularea unei plângeri penale pentru înaltă trădare. De data aceasta, a dat şi un termen: după Anul Nou, noteaza stirileprotv.ro
Sursa – infoalert.ro