AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Silvestru Șoșoacă, în scandalul listelor de semnături: „Nu am avut nici cea mai vagă idee că sunt false”

Foto – antena3.ro

Silvestru Şoşoacă, plasat sub control judiciar de către procurorii Parchetului General pentru uz de fals şi fals în declaraţii, a afirmat, miercuri seară, că nu a ştiut că semnăturile pe care le-a depus pentru susţinerea candidaturii erau false, transmite News.ro, potrivit digi24.ro.

Silvestru Şoşoacă a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că „tot spectrul naţionalist s-a unit pur şi simplu” pentru a-l ajuta.

„Toate partidele şi toate ONG-urile, după ce am încercat să-mi fac un partid al meu, cu care să lupt bine de tot şi am fost oprit din cauza unei sesizări făcute de Diana, soţia mea, că ea e Şoşoacă şi e prejudiciată de faptul că eu pot să intru cu numele meu. Au fost mai multe partide, unele neparlamentare, de fapt, cele mai multe neparlamentare, şi ONG-uri”, a declarat Silvestru Şoşoacă.

De asemenea, el susţine că nu ştia că semnăturile depuse pentru susţinerea candidaturii erau false.

„Eu am avut o doamnă avocat, deci eu am fost reprezentat de avocat acolo, prin procură, şi ea, avocata mea, trebuia să verifice tot. Nu am avut nici cea mai vagă idee că erau false”, a mai declarat Silvestru Şoşoacă.

Silvestru Şoşoacă a fost pus, miercuri, sub control judiciar Silvestru Şoşoacă a fost plasat, miercuri, sub control judiciar de către procurorii Parchetului General, fiind acuzat de uz de fals şi fals în declaraţii.

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!