A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor: „Sunt moartă!”

0 157

Simona Halep (5 WTA) a învins-o cu 3-6, 7-6, 6-3 pe Bianca Andreescu (Canada; 4 WTA), în grupa Violet de la Turneul Campioanelor, în două ore și 30 de minute de joc.

„E o performanță excepțională să fiu la acest turneu pentru al șaselea an la rând. A fost un meci greu, e o jucătoare grozavă. Știam că Bianca e jucătoare fantastică, că va lupta până la sfârșit. Sunt moartă! Dar voi avea timp de recuperare. Sunt foarte fericită că am câștigat un meci la Turneul Campioanelor. N-am jucat prea mult de la Wimbledon! Îmi place să joc sub presiune. Sunt fericită că am putut lupta cu o jucătoare cu 10 ani mai tânără. Sunt mândră de jocul meu din această seară. Am văzut multe steaguri românești. Vă mulțumesc! Simt iubirea voastră!”, a spus Halep, la finalul partidei.

Simona Halep o va întâlni, miercuri, de la ora 12:30, pe Elina Svitolina, care a învins-o, luni, pe Karolina Pliskova cu 7-6, 6-4.

Cristina Matei, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More