Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții! El are 40 de ani

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții! Primele detalii despre evenimentul la care vor participa 1000 de persoane:”Va respecta toate tradițiile!” Va fi anul viitor, fiincă anul în curs s-a cam terminat.
Simona Halep pare să fi tras lozul cel mare. După ce a reușit să mai câștige un turneu de Grand Slam, sportiva este îndrăgostită și se pregătește de nuntă.
Conform Antena Stars, Simona Halep și Toni Iuruc ar uma să se căsătorească  la Constanța, care este orașul natal al campioanei.

De asemenea, potrivit sursei citate, la eveniment ar urma să fie prezente o mie de persoane, între care numeroase personalități din sportul românesc.

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și rude”, a declarat, pentru Tennis World Italia, Simona Halep.

Distribuie prietenilor

Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, are 40 de ani şi este un om de afaceri de succes, el având în subordine nu mai puțin de șase firme.