• Home
  • Știri
  • Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă la concert, pentru care își cere scuze: „A fost foarte urât din partea mea”

Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă la concert, pentru care își cere scuze: „A fost foarte urât din partea mea”

Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă la un concert susținut în Grințieș, comună din Neamț, la „Festivalul Haiducilor”. Celebra cântăreață de muzică populară i-a certat pe petrecăreții care au început să joace hora în fața scenei.
Tinerii, îmbrăcați în costume populare, cel mai probabil membri ai unui grup folcloric, au fost îndepărtați de solista suceveancă. Mesajul a fost transmis la microfon, pe un ton foarte iritat.

„Nu vreau să jucați în fața publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca, la microfon, după care a continuat să cânte.
Atitudinea Sofiei Vicoveanca a stârnit numeroase reacții acide din partea internauților. De asemenea, există și oameni care au sărit în apărarea artistei. Potrivit acestora, dansatorii nu-și au locul în fața scenei, pentru că reprezintă „o barieră” între public și solist.
În urma incidentului, Sofia Vicoveanca și-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă.

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… Îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.
Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate”, a declarat Sofia Vicoveanca, la Antena 3, potrivit b1tv.ro.

Parteneri