• Home
  • Prima
  • Sondaj IMAS pentru prezidenţiale: Iohannis, pe locul I, cu peste 45 la sută, Diaconu, pe locul II, cu 16,6 la sută

Sondaj IMAS pentru prezidenţiale: Iohannis, pe locul I, cu peste 45 la sută, Diaconu, pe locul II, cu 16,6 la sută

sondaj doi 1

Sondajul IMAS pentru prezidențiale indică o clară departajare a candidaţilor: Iohannis, pe locul întâi cu peste 45 la sută. Mircea Diaconu, pe locul doi, urmat de Dan Barna și Viorica Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis se află pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale din această toamnă, cu peste 45 la sută din intențiile de vot, potrivit unui sondaj IMAS realizat în luna septembrie la comanda Europa FM.

Pe locul doi este Mircea Diaconu, susținut de ALDE și Pro România, care ar obține 16,6 la sută din voturi. E pentru prima oară când numele său este inclus în Barometrul Europa FM.

Al treilea clasat, potrivit sondajului IMAS, este Dan Barna care scade față de luna august la 14,2 la sută.

Urmează, pe locul patru, șefa PSD, Viorica Dăncilă, cu 12,4 la sută, în creștere cu 4 procente. De notat că Viorica Dăncilă şi-a anunţat colegii din conducerea PSD că ea este pe locul doi, cu 27 la sută, ceea ce a fost catalogat drept minciună de realizatorii sondajului.

Theodor Paleologu care candidează din partea PMP ar aduna 7,7 la sută și s-ar clasa pe locul cinci. Şi el apare pentru prima oară în Barometrul Europa FM.

Ceilalți candidați nu au rezultate relevante sau nu au fost în barometrul respectiv.

Parteneri