A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Sondaj PREZIDENŢIALE 2019. Cine s-a prăbușit și cine a câștigat teren

0 258

CURS a realizat un sondaj de tip omnibus care arată tendința pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Conform sondajului, cea mai importantă scădere o are Dan Barna, candidatul USR-PLUS, ca urmare a scandalului provocat de ancheta Rise Project.

Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Klaus Iohannis ar obține 37%, iar Viorica Dăncilă 20%.

Pe locul 3 îl regăsim pe Dan Barna, candidatul USR-PLUS, care ar obține 13%, urmat de candidatul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu, care ar obține 11%. De asemenea, candidatul PMP, Theodor Paleologu, ar obține 6%.

Pentru locul șase se bat trei candidați, care ar obține fiecare câte 4%: Alexandru Cumpănașu, Kelemen Hunor și Ramona Ioana Bruynssels.

Sondajul a fost realizat în perioada 14-21 octombrie, pe un eșantion de 1600 de persoane, prin metoda de culegere a datelor față în față. Sondajul are o eroare maxim tolerată de +/- 2.45% și un nivel de încredere de 95%.

Sursa – rtv.net

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More