Sorin Ovidiu Vântu îi aplică o ”corecție” nemiloasă lui Dan Barna: ”Sunteți un om prost, domnule!”

 

Sorin Ovidiu Vântu, reapare pe Facebook, în stilul său de ”analist de gheață”, cu câteva considerații nemiloase legate de unul dintre candidații la președinția României. Este vorba de Dan Barna care l-a enervat pe SOV prin câteva declarații nu doar nefericite. Iată textul postat de SOV:

„Domnule Barna,

Distribuie prietenilor

Acum ceva timp, în ciuda înfățișării dvs de maior de securitate, v-am apreciat prestația pe care ați avut-o la Antena 3. A fost o prestație de om inteligent și echilibrat. Apoi ceva s-a întâmplat, probabil că euforia din 26 mai v-a paralizat centrii gândirii. Când ați comis-o pe aia în care spuneați că, dacă erați dvs președinte, nu s-ar fi întâmplat povestea de la Caracal, am pus-o pe seama unei exprimări nefericite. Dar când ați comis-o pe aia cu Rusia și China, părerea mea despre dvs s-a schimbat radical.

Sunteți un om prost, domnule Barna! Sau, și mai grav, v-ați supralicitat slugărnicia în fața americanilor. Asta ar fi și mai dezgustător pentru unul ca mine.

Am cunoscut de-a lungul timpului cinci președinți de state care și-ar fi tăiat o mână pentru ca industriașii și producătorii din țările lor să intre pe piața chineză, iar dvs îi anunțați, nonșalant, că veți micționa pe ei. Sper să nu reușiți vreodată să ocupați vreo poziție importantă în statul român.”, scrie Sorin Ovidiu Vântu.

C. Zamfir, AMPress