A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Sorina a plecat în SUA cu părinții adoptivi. Probleme la aeroport

0 194

Sorina, fetiţa de opt ani din Baia de Aramă luată cu mascații de la asistentul maternal după ce a fost adoptată de o familie de români din Statele Unite, a părăsit ţara, împreună cu părinţii adoptivi, duminică dimineaţa.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Plecarea nu a fost însă lipsită de incidente. Cum verificarea documentelor a durat mai mult în cazul Sorinei, familia Săcărin a pierdut cursa Turkish Airlines pentru care cumpărase biletele. Cei trei au părăsit până la urmă țara la bordul unei aeronave Tarom.

“Zborul inițial era cu Turkish Airlines. Am pierdut, din păcate, avionul pentru că, în cazul Sorinei, controlul la Paşapoarte a durat mult mai mult. Le-am arătat toate documentele, inclusiv hotărârile judecătoreşti definitive, executorii. Ceream explicaţii, dar nu puteau să-mi dea. Am chemat avocaţii, am sunat la Consulatul American, mi se părea ireal ce se întâmpla. După ce am pierdut avionul, cei de la Turkish Airline au spus ca aveau bilete pentru ora 21.00, ora României, şi ne-au schimbat biletele. Noi, însă, nu puteam aştepta atât de multe ore cu Sorina în aeroport şi am ales să mergem cu compania Tarom. Am luat bilete pentru Frankfurt şi acolo am găsit bilete pentru Newark NJ, cu Lufthansa. Aşa am ajuns, în sfârşit, acasa”, a declarat Gabriel Săcărin pentru Adevărul, potrivit click.ro.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More