A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Soţia bărbatului ucis în parc a murit la spital

0 706

Soţia bărbatului ucis în bătaie în parcul din Făget, a murit, sâmbătă, la Spitalul Judeţean Timişoara. Femeia în vârstă de 59 de ani a fost a doua victimă a lui Ionel Boldea, individul care a consumat droguri şi a atacat cinci persoane, iar pe alta a lovit-o cu maşina.

Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD într-o stare extrem de gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, imediat după ce a fost snopită în bătaie de tânărul care a consumat un cocktail de droguri. După ce a ajuns în unitatea medicală, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă medicii i-au dat şanse minime de supravieţuire, din cauza leziunilor grave din zona capului pe care le-a suferit, noteayă Mediafax.

Magistraţii Tribunalului Timiş au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona oraşului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More