• Home
  • Știri
  • Specialistii firmei de servicii funerare sector 4 actioneaza urgent

Specialistii firmei de servicii funerare sector 4 actioneaza urgent

pexels muamer ramovic 7238319 scaled 1

Oricine mai poate astepta sa se rezolve o anumita problema, dar persoanele care au un decedat in casa trebuie sa actioneze la timp ca inmormantarea sa aiba loc si defunctul sa isi gaseasca linistea.

Noapte de vara, cu aer sufocant in apartamentul de la etajul 9. Cineva apropiat moare. Oare ce poate face apartinatorul care este inconjurat de doua-trei persoane care plang langa patul in care a avut loc decesul in genunchi?

Trupul lipsit de viata este greu, experienta lipseste, nimeni nu stie cu ce oare ar trebui sa inceapa. La tara inca se mai tin mortii in casele lor in cele trei zile de  priveghi si se mai gasesc persoane care sa se ocupe de toaletarea si imbracarea acestora si de asezatul in sicriu, dar la oras, mortul se duce la capela si acolo vin cei care l-au cunoscut sa ii aduca omagii.

Orice apartinator care trece printr-o situatie similara celei descrise mai sus trebuie sa stie ca servicii funerare Sector 4 sunt disponibile non-stop, prin urmare pot fi solicitate la orice ora din zi si din noapte.

Orice ora care trece in caldura aceea coplesitoare face mult rau trupului lipsit de viata care intra in descompunere, fiindca nu este tratat corespunzator de catre specialisti si care devine la fel de rigid ca un lemn si nu mai poate fi imbracat si asezat in sicriu.

Durerea trebuie lasata pe mai tarziu si apelul catre operatorul de serviciu facut imediat dupa ce a survenit decesul.

Pe langa cuvintele de imbarbatare, familia va primi sfaturi legate de inmormantare, dar si implicarea specialistilor care organizeaza inmormantari si repatrieri de 15 ani.

Trupul neinsufletit va fi ridicat in noaptea aceea de oameni care stiu sa se comporte decent intr-o asemenea imprejurare si dus la sala special amenajata si autorizata a firmei. Daca echipa nu este completa, va fi pus in frigiderul sigur pana a doua zi, cert este ca nu va fi lasat in patul in care a murit la nesfarsit.

Inainte de preluare, medicul echipei care se deplaseaza la domiciliu completeaza certificatul de deces. Promptitudinea si profesionalismul sunt caracteristicile de baza ale celor care lucreaza pentru Funerare.ro, de aceea familiile indurerate se adreseaza acestei firme cu maxima incredere.

Asadar, trupul neinsufletit a fost preluat, certificatul de deces a fost eliberat, iar la sala echipa isi da silinta ca in cel mai scurt timp decedatul sa fie adus la capela, asezat frumos in sicriul sau, imbracat elegant si pieptanat, imbalsamat responsabil ca in timpul priveghiului sa nu se simta mirosul acela al mortii, sa nu se simta nimic. Se poate actiona pana si asupra chipului in sens pozitiv, pentru ca exista servicii de cosmetica funerara, machiajul fiind realizat de catre profesionisti cu cosmetice de cea mai buna calitate si rezistenta indelungata (2-3 zile).

Ce face familia indurerata in acest timp? Trebuie sa isi pregateasca hainele de doliu si sufletul pentru o noua viata, o viata al carei echilibru se clatina. Nu este deloc usor!

Trebuie sa treaca pe la starea civila si sa obtina restul actelor, de asemenea, sa discute cu preotul si sa stabileasca data ceremoniei.

In starea de maxima tulburare in care se afla, chiar si aceste treburi minore inseamna prea mult pentru un fiu indurerat de moartea parintelui, pentru un sot marcat de decesul sotiei sale sau si mai rau pentru un parinte care sufera nespus de mult in urma decesului copilului sau iubit.

Solicitarea unui pachet funerar complet lasa totul in responsabilitatea specialistilor si acestia stiu sa actioneze prompt ca toate sa decurga conform unei planificari riguroase.

Un pachet al carui cost ajunge la 3450 de lei scuteste apartinatorul de mersul la cumparaturi pentru achizitionarea produselor de inmormantare, fiindca toate sunt incluse in pret, dar pachetele cu alimente care se impart la cimitir intra in responsabilitatea familiei.

Apartinatorul merge la starea civila, discuta cu preotul, tocmeste oameni care sa amenajeze mormantul, apoi organizeaza parastasul si se ocupa de pachetelele de mancare ce vor fi impartite la biserica si mai tarziu depune dosarul la Casa de Pensii pentru ajutorul de inmormantare.

Dupa cum se poate vede, munca echipei se impleteste cu munca familiei indurerate, care se ocupa si ea intr-o mai mica masura de organizare.

Pachetele funerare complete de la 5450 de lei includ si 12 pachete cu mancare ce pot fi impartite particicpantilor la ceremonie. In cazul in care sunt necesare mai multe pachete, apartinatorii pot suporta diferentele de pret.

Pachetul gold care se ridica la 14 000 de lei, ofera familiei indurerate 44 de pachetele cu alimente ce pot fi impartite celor care participa la ceremonie, iar sicriul este de lux. De asemenea, in pret intra si catafalcul de la capela pus la dispozitia apartinatorilor.

Ceea ce trebuie subliniat este faptul ca echipa este alaturi de familia indoliata, indiferent de pachetul de servicii ales si ca aceasta primeste:

-certificatul de deces;

-preluarea, toaletarea, imbalsamarea si imbracarea decedatului, plus asezarea acestuia in sicriu;

-un sicriu complet echipat cu capac capitonat si cruce inscriptionata;

-manipularea decedatului;

-transport funerar local autorizat.

Toate acestea sunt etape importante si dificil de parcurs, de aceea specialistii de la Funerare.ro merita toata aprecierea din lume pentru ceea ce fac atat pentru cei morti (in memoria si onoarea lor), cat si pentru cei vii care au sufletele ingenuncheate de durere.

Un telefon dat de un apartinator in noapte se va dovedi salvator, fiindca mecanismul de actionare al firmei de servicii funerare sector 4 se declanseaza imediat si din momentul acela incep pregatirile de inmormantare sau de incinerare.

Parteneri