Speranța unor părinți distruși: ”Alexandra, mami, dacă vei vedea înregistrarea asta vreodată, să ştii că te iubim și te așteptăm acasă”

Probele, certificate și de criminaliști străini, indică fără dubii moartea fetei care a avut curajul, cu prețul vieții, să anunțe statul român, stat care a stat cu mâinile în sân, că e fost răpită, violată, și urma să fie ”bătută din nou”. A fost ucisă în bătaie de monstrul din Caracal.

Părinţii Alexandrei, adolescenta care a reuşit să sune la 112 din casa lui Gheorghe Dincă, au fost chemaţi la DIICOT în ajun de Crăciun pentru a ridica certificatul de deces al fetei, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o şi a a ars-o într-un butoi în curtea casei sale din Caracal, scris DIGI24.ro.

Tatăl Alexandrei a anunţat că a refuzat să ridice certificatul de deces al fiicei sale pentru că, spune el, Alexandra nu este moartă. „Voiau să ne înmâneze certificatul de deces. Noi am refuzat. Am semnat un proces verbal cum că refuzăm actul de deces. Vor să încheie anul, să scape cu bine. Îi vede Dumnezeu, o avea grija de ei până la urmă”, a spus tatăl Alexandrei Măceşanu.

Distribuie prietenilor

„Procurorii vor ca Alexandra sa fie moarta şi Dincă la puşcărie. Sa îl închidă. Noi credem cu tărie, o spun din toata inima, Alexandra e undeva si e vie.  Alexandra, mami, daca vei vedea înregistrarea asta vreodată, să ştii ca te iubim si te asteptam acasa”, a declarat mama Alexandrei.

Decesul Alexandrei a fost înregistrat oficial, cu toate dovezile și probele criminaliștilor români și străini.

Mădălina Stoica, AMPress