A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Sicriu la sediul PSD din Roşiorii de Vede. Primarul cere amenzi dure pentru făptaș. Unii spun că amendat a fost ”mortul”

0 118

 

Un bărbat a aşezat, luni, în faţa sediului PSD din Roşiorii de Vede un coşciug, o cruce şi lumânări. Pe sicriu a scris ”Fără regrete!”

„Nu e o noutate, nu ne surprinde cu nimic. Încă din mandatul trecut făcea lucruri de genul ăsta, cu sicrie pe maşină, cu o remorcă pe care afişa tot felul de mesaje şi pe care a adus-o în faţa primăriei, la Poliţia Municipală, la Judecătorie. Şi acum, în toată perioada campaniei electorale, se ţinea după noi cu tot felul de mesaje. Are un comportament din ăsta, mai…”, a declarat Valerică Cârciumaru, primarul municipiului, potrivit Agerpres.


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Din păcate, legislaţia nu prea poate să-l pună să răspundă pentru faptele lui.”, a spus primarul.

Bărbatul a fost sancţionat în mai multe rânduri. Are amenzi şi de la Poliţia Locală şi de la Poliţia Municipală pentru tulburarea liniştii publice, pentru afişaj în locuri nepermise şi altele. E o persoană nemulţumită de toată lumea”, a adăugat Valerică Cârciumaru.

Persoanele care trec prin zonă râd sau se închină. Reprezentanţii PSD au ridicat sicriul şi l-au ascuns de ochii trecătorilor iar ”cetăţeanul care a tulburat ordinea publică va fi amendat”. Unii spun că cel mai amendat este de fapt ”mortul”.

Mădălina Stoica, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult