Sicriu la sediul PSD din Roşiorii de Vede. Primarul cere amenzi dure pentru făptaș. Unii spun că amendat a fost ”mortul”

 

Un bărbat a aşezat, luni, în faţa sediului PSD din Roşiorii de Vede un coşciug, o cruce şi lumânări. Pe sicriu a scris ”Fără regrete!”

„Nu e o noutate, nu ne surprinde cu nimic. Încă din mandatul trecut făcea lucruri de genul ăsta, cu sicrie pe maşină, cu o remorcă pe care afişa tot felul de mesaje şi pe care a adus-o în faţa primăriei, la Poliţia Municipală, la Judecătorie. Şi acum, în toată perioada campaniei electorale, se ţinea după noi cu tot felul de mesaje. Are un comportament din ăsta, mai…”, a declarat Valerică Cârciumaru, primarul municipiului, potrivit Agerpres.

Distribuie prietenilor

„Din păcate, legislaţia nu prea poate să-l pună să răspundă pentru faptele lui.”, a spus primarul.

Bărbatul a fost sancţionat în mai multe rânduri. Are amenzi şi de la Poliţia Locală şi de la Poliţia Municipală pentru tulburarea liniştii publice, pentru afişaj în locuri nepermise şi altele. E o persoană nemulţumită de toată lumea”, a adăugat Valerică Cârciumaru.

Persoanele care trec prin zonă râd sau se închină. Reprezentanţii PSD au ridicat sicriul şi l-au ascuns de ochii trecătorilor iar ”cetăţeanul care a tulburat ordinea publică va fi amendat”. Unii spun că cel mai amendat este de fapt ”mortul”.

Mădălina Stoica, AMPress