• Home
  • Știri
  • Stănescu: Marcel Ciolacu, la sfârşitul lui mai, va fi prim-ministrul României. Dacă nu, vom avea anticipate

Stănescu: Marcel Ciolacu, la sfârşitul lui mai, va fi prim-ministrul României. Dacă nu, vom avea anticipate

paul stanescu si 1

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a dat asigurări, vineri la Vaslui, că la sfârşitul lunii mai preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, va fi numit premier, afirmând că în caz contrar în România vor avea loc alegeri anticipate.

Stănescu a participat la Conferinţa Judeţeană a PSD Vaslui, în cadrul căreia mai mulţi delegaţi au întrebat dacă acordul semnat cu partenerii de guvernare va fi respectat.

„Dacă mai aveţi dubii, să nu mai aveţi, pentru că preşedintele nostru, Marcel Ciolacu, la sfârşitul lui mai va fi prim-ministrul României. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, sigur că vom avea alegeri anticipate. În rest, sunt discuţii la ministere, sper să le rezolvăm, să rezolvăm în primul rând pentru ţară, nu neapărat pentru un partid sau pentru altul”, a menţionat Paul Stănescu, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a opinat că discuţiile legate de schimbarea premierului nu sunt oportune la acest moment, subliniind că rotaţia se va face potrivit acordului cu partenerii.

Totodată, Ciolacu le cere liberalilor să decidă dacă vor coaliție și la nivel local, astfel încât să fie îndeplinite toate așteptările românilor.

Parteneri