• Home
  • Prima
  • Ștefănescu, la adresa lui Ciolacu: Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu esti nici umbra lui pe timp de noapte

Ștefănescu, la adresa lui Ciolacu: Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu esti nici umbra lui pe timp de noapte

codrin st 1

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, califică drept „un mare fâsss” eșecul moțiunii de cenzură, care ar fi trebuit să fie dezbătută, luni, în Parlament.

Ștefănescu îl ironizează pe Ciolacu, spunând că s-a vrut „un fel de Liviu Dragnea, dar nu este nici umbra lui pe timp de noapte!”

Iată textul publicat de Codrin Ștefănescu, pe facebook:

„Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Si nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflati in spitale sau carantinati ca suspecti de covid! Când pregātesti o motiune, si chiar vrei sā treacā, negociezi! Aveai cel putin 9-10 voturi de la minoritati, cel putin 8 voturi de la neafiliati plus PSD-istii goniti de tine in ultimele luni. Sā nu mai zic de UDMR-istii care nu iubesc in ruptul capului acest guvern, dar nici de la “negociatorii” tāi nu au inteles exact ce vrei! Sunteti slabi si vânduti, Marcele! Si se vede limpede ca lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu esti nici umbra lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodatā intr-o astfel de situatie ridicolā! Si vorba lui Serban Nicolae: e o mare si nescuzabilā rusine!”

Giorgiana Radu, AMPress

Parteneri