Stephen Hawking ne avertizează despre sfârșitul lumii încă o dată, invocându-l și pe Donald Trump

 

Stephen Hawking lansează o nouă avertizare cu privire la soarta planetei, invocându-l și pe Donald Trump în discuție.

Conform profesorului Hawking, omenirea ar avea la dispoziție între 200 și 500 de ani pentru a-și găsi o nouă casă, dacă ne dorim ca civilizația noastră să mai supraviețuiască. Fizicianul a dezbătut această problemă la festivalul Starmus, din Norvegia.

Distribuie prietenilor

Hawking l-a criticat vehement pe Președintele Statelor Unite, Donald Trump, vizavi de poziția acestuia cu privire la încălzirea globală. Profesorul spune că Trump a ales cea mai greșită cale cu privire la rezolvarea problemei încălzirii globale.

Stephen Hawking spune că astronauții ar trebui să ajungă pe Lună până în 2020, pentru a reporni cursa spațială. De asemenea, până în 2025 oamenii ar trebui să ajungă și pe Marte, iar o bază lunară ar trebui să fie gata în următorii 30 de ani.
Hawking spune că pericolele sunt prea mari și prea numeroase ca să nu ne gândim la un viitor pe altă planetă. Profesorul pune accentul pe faptul că resursele planetei sunt consumate extrem de repede, iar că omenirea a dat Terrei cel mai nefast cadou, pe cel al încălzirii globale.

Mai mult pe playtech.ro