AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Sudura şi confecţiile din inox – O pereche de milioane!

Craftsman sawing metal sparkles all around workshop. Working at noon.

Dacă ai nevoie de ajutor în realizarea unui proiect care necesită confectii metalice inox, apelează cu încredere la suportul echipei Profinox. Te vor ajuta să îţi transpui ideile în format electronic (proiectare CAD), le vor pregăti pentru producţie şi îţi vor livra exact produsul pe care ţi l-ai imaginat, fără a se abate măcar o clipă de la cursul calităţii superioare, profesionalism şi durabilitate.

Printre lucrurile care contează foarte mult pentru această echipă se numără şi dorinţa de a oferi produse care nu sunt doar fără cusur, ci au şi un aspect vizual plăcut din punct de vedere estetic. Acest lucru este realizabil cu ajutorul aparaturii performante şi al oamenilor potriviţi, la locul potrivit, care ştiu cum să transforme orice proiect în realitate. Un aspect impecabil este oferit, în acest caz, atât prin dezvoltarea şi aplicarea unor noi procedee de sudura inox, cât şi prin îmbunătăţirea celor clasice. 

Sudura mai poate oferi şi alte avantaje precum creşterea productivităţii muncii, îmbunătăţirea calităţii produselor şi reducerea gabaritului, consumului şi a costurilor de producţie. Aceasta poate fi de tip WIG (sau TIG), sudura MIG MAG, sudura orbitală, sudura MMA, iar calitatea sa se poate examina prin procedeul de Boroscopie. 

Ce fel de confectii inox îţi poate oferi Profinox

Pe lângă confecţionarea unor produse personalizate, pe baza proiectului clientului, aceştia oferă servicii şi produse precum:

  1. Structuri metalice inox (batiu inox, carcasă inox, masă, scări, balustradă, cărucior, dulap inox, platformă)
  2. Instalaţii farmaceutice inox (blocuri de valve, trasee tehnologice, boroscopie, documentaţie)
  3. Instalaţii sau echipamente alimentare din inox (colector, distribuitoare, bloc de valve, legături tehnologice, sisteme CIP, conveior inox)
  4. Rezervoare stocare inox (cuvă, recipient stocare, rezervor, vas preparare, boiler).

Profinox (îi găseşti la adresa https://profinox.ro/ ) pune la dispoziţie o gamă largă de servicii şi produse, potrivite pentru industrii precum cea farmaceutică, alimentară, cosmetică, a laptelui, băuturilor răcoritoare, a berii sau a apei minerale, precum şi industria HoReCa. Oferă posibilitatea de realizare a unor confectii inox, indiferent de locul în care aveţi nevoie de acestea. Este disponibil transportul în orice colţ al ţării, dar şi la nivel european.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!