„Sunt ţigancă” a spus Isabela Stănescu, iar la „Românii au talent” a uluit, nu cu manele

Isabela Stănescu a urcat pe scena Românii au talent și a spus „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”. Apoi a urmat adevăratul spectacol, nimeni nu se aștepta să cânte așa!
Isabela Stănescu din Piatra Neamț este eleva Liceului de Arte ”Victor Brauner”. În clasele I-VIII, a studiat pianul ca instrument principal, a mers la concursuri, olimpiade și recitaluri pe scene importante. ”Din clasa întâi până în clasa a VIII-a am studiat pian principal, cu mers la concursuri, la olimpiade, cu recitaluri etc. Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzica pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar intre canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzica populară”, a declarat Isabela în fața juraților.
O țingancă mândră de tradițiile ei, dar puțin atipică pentru că nu urmează toate regulile etniei. Se numeste Isabela Stănescu și a cântat opera pe scena Românii au talent din 15 februarie.
Nimeni nu se aștepta la această voce, la acest talent. Inmărmuriți au rămas cu toții, inclusiv Andra căreia i s-a făcut pielea de găină.
”Foarte frumos și mă simt foarte mandră de tine pentru că atunci când ai intrat pe scenă… am văzut cum se uitau la tine: ”Ia uite-o, e îmbrăcată cum e îmbrăcată!”. Preconcepțiile…Se așteptau, probabil, să faci altceva, să dansezi în vreun fel… Felicitări pentru tot ce faci, pentru talentul tău, pentru frumusețea ta, pentru mesajul pe care îl transmiți”, a spus Andra.
”Cred că nimeni nu trebuie judecat dupa rasă, sex. Mi se pare mult mai importantă puterea mesajului pe care îl aduci aici. Sper să te vadă cât mai multă lume și să înțeleagă”, a spus Mihai Petre.
Mai mult pe All for Romania