Sute de modele de perdele si draperii

pexels max vakhtbovych 5998132 scaled 1

Se spune ca o casa fara perdele este ca o femeie deosebit de frumoasa careia ii lipsesc doi dinti din fata, iar cand zambeste ii dezamageste pe cei din jur. Perdelele sunt obiecte importante de decor, cu roluri multiple, de aceea pot fi considerate indispensabile. Ele sunt cortine fine care separa lumea interioara a casei de cea exterioara a strazii. O perdea de calitate ii permite celui din casa sa vada prin ea, sa urmareasca atent, dar nu ii permite in totalitate celui de afara sa arunce priviri indiscrete in casa.

Prin urmare, perdeaua sporeste securitatea unei case si asigura intimitatea celor care locuiesc in ea. Se schimba cineva in dormitor? Daca perdelele sunt trase, cei de la etajele superioare nu pot vedea persoana respectiva intr-o ipostaza care nu ii este favorabila.

Perdelele au capacitatea de a retine soarele puternic care decoloreaza lucruri scumpe din casa si datorita lor se mentine racoarea in casa. Tot ele retin primele gerul care ar intra in incapere, in cazul in care ferestrele nu sunt bine izolate. Nu in ultimul rand, trecatorii analizeaza perdelele caselor.

Perdele si draperii reprezinta cartea de vizita a casei si a celor care locuiesc in ea, de aceea alegerea lor se face cu multa atentie. Daca la inceput oamenii puneau la geam chiar si o bucata de material inainte de a se culca, in prezent, industria perdelelor ofera solutii estetice si eficiente ca locuintele sa fie personalizate si prin draperii si perdele.

De obicei, perdelele se vand la metru. Gospodina stie dimensiunile geamurilor sau in cazul in care nu stie exact roaga pe cineva sa ia masurile, merge in magazin si cumpara cantitatea dorita din tesatura care i se pare mai frumoasa.

De la bucata de material opaca, pusa in geam s-a ajuns la specializarea acestor produse, astfel incat in acest moment exista pe piata:

-perdele pentru sufragerie;

-perdele pentru dormitoarele adultilor;

-perdele pentru dormitoarele copiilor;

-perdele pentru bucatarie;

-perdele pentru holuri;

-perdele pentru gemuletul de la baie.

Sigur ca romanii au simtul estetic dezvoltat, iar acest lucru poate fi demonstrat prin numarul mare de artisti valorosi pe care acest popor l-a daruit umanitatii si prin frumusetea costumelor populare.

Brancusi a revolutionat sculptura lumii si arta sa este pretuita in toate tarile. Cu toate acestea, cumparatorii este bine sa accepte consultanta gratuita, fiindca are importanta. Specialistii stiu totul despre ceea ce este la moda, despre modul in care pot fi asortate culorile si despre calitatea tesaturilor.

De pilda, perdelele pentru camerele copiilor nu reprezinta un simplu moft: parintii se gandesc sa faca din ele un spatiu in care micutii sa se simta excelent, ci ele sunt facute dintr-o tesatura speciala care nu permite soarelui puternic sa intre in dormitorul celui mic si sa il deranjeze. In afara imprimeului tematic deosebit de atragator pentru baietei si fetite, perdelele respective au rol termic.

De asemenea, reprezinta o greseala de stil mare ca in sufragerie sa fie puse perdele pentru bucatarie sau invers, fiindca incaperile sunt distincte si gandite pentru activitati deosebite. Perdelele alese pentru bucatarie pot fi asortate cu fata de masa. Efectul este magic. Exista atat perdele imprimate cu fructe, cat si fete de masa cu cirese, cu mure, cu mere sau portocale. De asemenea, o alta alegere inspirata o reprezinta imprimeurile cu cesti pline cu cafea.

Perdelele din sufragerie trebuie sa fie mai scumpe si mai pretentioase, fiindca ele sunt vazute din afara, dar si dinauntru, de catre musafirii care vin in casa.

Anul acesta se poarta broderiile in relief cu motive florale minuscule sau mari, pe intreaga suprafata a materialului.

Colaborarea cu magazinul Maradydesign usureaza mult munca gospodinelor, fiindca:

-perdelele se aleg online si poate fi analizat atent si portofoliul care contine multe fotografii ale proiectelor realizate de catre specialisti.

-programarea echipei de specialisti care ofera consultanta la domiciliu si efectueaza si masuratorile si montajul se face online sau telefonic, deci nu presupune deplasare de la domiciliu.

-echipa care vine la adresa indicata poate aduce esantioane de material si sfaturile oferite de specialisti sunt cele mai eficiente.

-dupa definitivarea perdelelor si draperiilor in atelierele speciale ale magazinului, aceeasi echipa care a oferit consultanta si a luat masurile se intoarce sa le monteze la ferestre. Clientul este rasfatat si in aceasi timp i se asigura si manopera de calitate care sa puna in valoare materialele.

Modelele de perdele sunt variate atat in ceea ce priveste cromatica, dar si densitatea si rezistenta tesaturii si a imprimeului de pe aceasta.

Sutele de modele de perdele se pliaza pe gusturile variate ale cumparatorilor. Unii vor perdele simple in casele lor, altii cu un model discret, dar exista si cumparatori care doresc sa vada o bogatie de culori si de broderie, adica perdele care pot fi vazute in palate sau in muzee.

Preturile sunt accesibile, produsele sunt dublate de manopera de calitate premium, iar livrarea in forma finita a perdelelor si draperiilor cat se poate de prompta. De ce s-ar duce o gospodina dupa perdele in oras, sa aleaga singura materialele si apoi sa le duca la croitorese, cand magazinul de mai sus ii stimuleaza la maximum comoditatea?

Omul modern stie sa aleaga varianta eficienta, iar comerciantul model stie sa il ajute sa castige timp si sa aiba la dispozitie cele mai bune produse de care are nevoie.

Pentru casa, de sarbatori perdelele noi reprezinta un dar de pret de care se va bucura multa lume: cei care le pot admira permanent, cei care trec pe strada si musafirii care sunt primiti in casa.

 

 

 

 

Parteneri