Tânărul care a mers călare până la maternitate a vândut casa primită din donaţii

Sergiu Ciobotariu a impresionat o țară întreagă anul trecut, atunci când ignorând interdicţiile impuse de autorităţi în starea de urgenţă, a mers călare la maternitatea din Iași, să-i ducă mâncare soției sale, care tocmai născuse.

Viața pe care o trăia la limita subzistenței, într-o construcție improvizată din carton, într-un ghetou al Iașiului, părea să fi luat un alt curs.

Cătălin Moroşanu a organizat o strângere de fonduri pentru a reuşi să-i ofere bărbatului şi familiei sale un trai decent.

La scurt timp după ce a primit şansa la o nouă viaţă, Sergiu a mulţumit tuturor celor care au donat pentru achiziţia casei sale şi a promis că va oferi copiilor săi toate condiţiile pentru a învăţa carte.

”Visul mi s-a împlinit. Mă bucur că de acum copiii mei pot să aibă o viaţă aşa cum eu nu am avut niciodată. Vreau să meargă toţi la şcoală, să nu fie ca mine şi ca mama lor”, spunea tânărul.

Însă ajutorul oferit de oamenii generoşi i-a servit doar pentru o scurtă perioadă din timp, Sergiu şi familia lui întorcându-se din nou în ghetou.

Se pare că bărbatul şi-a vândut casa cumpărată din donaţii, iar cu banii primiți și-a cumpărat o mașină.

Culmea este faptul că în contractul semnat de Sergiu Ciobotariu există o clauză prin care îl obligă pe acesta să nu înstrăineze imobilul în următorii cinci ani de când a devenit proprietar, dar a găsit o modalitate de a o eluda.

Mai precis, el a închiriat casa viitorilor proprietari, până la îndeplinirea celor cinci ani prevăzuți de clauză.

Continuarea pe 3dots.ro stiri