• Home
  • Prima
  • Tăriceanu, după ce CCR a dat undă verde anchetării sale: Unii vor să mă scoată din joc. Nu cedez, nu mi-e frică

Tăriceanu, după ce CCR a dat undă verde anchetării sale: Unii vor să mă scoată din joc. Nu cedez, nu mi-e frică

tariceanu strimb 1

Călin Popescu Tăriceanu a declarat joi, după decizia Curții Constituționale, care a dat undă verde procurorilor să-l ancheteze pentru abuz în serviciu și urzurpare de calități oficiale, că ”unii” caută soluții pentru a-l scoate din joc deoarece este un critic la adresa președintelui și a guvernului.

”Se pare că apropierea alegerilor îi determină pe unii să găsească soluții pentru a mă scoate din joc. Nu cedez, nu mi-e frică, vă readuc aminte patru ani obiectul unei anchete penale a DNA, și, în final, am avut câștig de cauză la Înalta Curte. Sunt trecut prin acest lucruri, nu e prima dată când se întâmplă. Cei care cred că în felul acesta voi deveni mai puțin critic la adresa președintelui și la adresa guvernului, se înșală.

Voi continua cu aceeași atitudine, ori de câte ori președintele sau primul ministru vor greși, nu voi ezita să-i critic cu argumente”, a declarat Tăriceanu, potrivit g4media.ro.

În acest dosar Călin Popescu Tăriceanu este suspect de comiterea a două infracțiuni, abuz în serviciu și uzurparea de calități oficiale, deoarece, în calitate de președinte al Senatului, ar fi refuzat vreme de doi ani să pună în aplicare decizia Justiției – constatarea pierderii calității de senator a social-democratului Cristian Marciu.

Parteneri