A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

S-a rupt căruța guvernării.Tăriceanu nu mai vrea într-un ”guvern impotent”

0 68

Călin Popescu Tăriceanu și-a schimbat în totalitate tonul față de guvernare și mai ales față de colegii din coaliție. El a declarat că nu mai vrea să facă parte ”dintr-un guvern impotent”, care ”funcționează din inerție”. Cererile lui nu sunt foarte clare. Clar e că se rupe căruța guvernării și totul a plecat de la dorința lui Tăriceanu de a candida ca reprezentant al coaliției PSD-ALDE la Cotroceni. Răspunsul Vioricăi Dăncilă a fost relativ împăciuitor, de la Craiova, dar printre vorbe se citea iritarea. Alți fruntați PSD vorbesc despre șantajul lui Tăriceanu, șantaj care nu ține. Vom guverna chiar cu un guvern minoritar! – spun mai mulți lideri locali, amintindu-i lui Tăriceanu că el e…4 la sută.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Dăncilă a mai spus de la Craiova că nu ea face ”blat cu Iohannis”. Președintele a cerut de șapte ori plecarea mea și a criticat constant PSD, a spus Viorica Dăncilă. De câte ori a făcut reproșuri președintelui Senatului? – a întrebat retoric șefa PSD.

C. Zamfir, AMPress

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More