Tăriceanu, Oprea, Șova, Olteanu și Niță, la ÎCCJ

Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea, Dan Șova, Bogdan Olteanu și Constantin Niţă sunt aşteptaţi marți la Înalta Curte de Casație și Justiție. Au fost chemați de judecatori în dosarele penale în care sunt anchetați.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă, astăzi, primul termen în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu. Șeful Senatului este judecat pentru infracţiunile de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, în legătură cu declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic.

Tot astăzi, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție încep judecarea pe fond în dosarul în care fostul vicepremier Gabriel Orea este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu cheltuirea unor sume din bugetul DIPI.

Distribuie prietenilor

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au astăzi pe rol și dosarul în care fostul președinte al Camerei Deputaților și viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influență, scrie realitatea.net