Tăriceanu, singur, fără parlamentari în Senat şi Camera Deputaţilor

Partidul lui Tăriceanu pare a fi pe cale de dispariţie. Alexandru Băişanu, exclus din ALDE pentru că a accepat să fie propus ministru în Guvernul Dăncilă, anunţă că sunt peste cinci deputaţi care ar pleca din grupul ALDE pentru a forma un alt grup ALDE.

„Gândiţi-vă că dacă cinci dintre noi şi suntem mai mulţi de cinci deputaţi plecăm din grupul ALDE şi formăm alt grup, un grup independent în opinia mea i-aş da şi o denumire „România demnă, România în picioare” , Călin Popescu Tăriceanu rămâne şi la Senat şi la Camera Deputaţilor fără partid în Parlamentul României. ”

Meleşcanu, Gavrilescu şi ceilalţi doi excluşi din ALDE au promis Vioricăi Dăncilă că vor menţine partidul şi fără Tăriceanu care a făcut o alianţă cu Pro România, spre a asigura structura politică necesară Guvernului şi a-l  feri de un vot riscant în Parlament.

Cert e că micul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu, necesar PSD ca o anexă și ”un apendic” fără de care nu se poate, e pe cale de a se diviza sau de a dispărea cu totul.

D. Dumitru, AMPress