A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Tăriceanu, singur, fără parlamentari în Senat şi Camera Deputaţilor

0 63

Partidul lui Tăriceanu pare a fi pe cale de dispariţie. Alexandru Băişanu, exclus din ALDE pentru că a accepat să fie propus ministru în Guvernul Dăncilă, anunţă că sunt peste cinci deputaţi care ar pleca din grupul ALDE pentru a forma un alt grup ALDE.

„Gândiţi-vă că dacă cinci dintre noi şi suntem mai mulţi de cinci deputaţi plecăm din grupul ALDE şi formăm alt grup, un grup independent în opinia mea i-aş da şi o denumire „România demnă, România în picioare” , Călin Popescu Tăriceanu rămâne şi la Senat şi la Camera Deputaţilor fără partid în Parlamentul României. ”

Meleşcanu, Gavrilescu şi ceilalţi doi excluşi din ALDE au promis Vioricăi Dăncilă că vor menţine partidul şi fără Tăriceanu care a făcut o alianţă cu Pro România, spre a asigura structura politică necesară Guvernului şi a-l  feri de un vot riscant în Parlament.

Cert e că micul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu, necesar PSD ca o anexă și ”un apendic” fără de care nu se poate, e pe cale de a se diviza sau de a dispărea cu totul.

D. Dumitru, AMPress

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More