AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Te-ai pregătit de sezonul friguros? Iată 5 obiecte vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă

Garderoba oricărei femei este împărțită pe anotimpuri. Dacă în sezonul cald predomină rochiile, fustele vaporoase și sandalele cu barete, toamna și iarna începe să se facă trecerea în dressing la pulovere călduroase, paltoane lungi, dar și perechi de încălțăminte groase.

O haină de lână și un pulover gros, realizat dintr-un material bun, sunt cele mai importante lucruri pe care orice femeie trebuie să le aibă în colecția de haine destinată sezonului rece. 

Sfaturi despre cum să îți creezi garderoba de iarnă

  1. Un palton călduros

Indiferent că este o toamnă blândă sau geroasă, din dressing nu trebuie să lipsească un palton dintr-un material bun, ca de exemplu unul din lână. Înainte de a-l alege, acordă atenție paletei de culori pe care o ai în garderobă. În caz contrar, alege unul într-o culoare versatilă, care să se potrivească cât mai bine cu ceea ce deja există în dulapul tău. Unul negru sau maro se va potrivi cu siguranță pe tot parcursul anotimpului.

  1. Body-uri și dresuri groase

Pe lista scurtă de obiecte vestimentare importante de avut în garderoba de iarnă se află și câteva elemente ce ajută la menținerea temperaturii optime a corpului, dar îl și protejează de frig. Nu contează câte straturi de haine porți, ci mai degrabă ce materiale iau contact direct cu pielea ta, așa că investește în niște dresuri, maiouri, chiar și body-uri realizate din bumbac, care să protejeze corpul și să îl ferească de aerul rece de afară.

  1. O pereche de cizme îmblănite

Dacă vara se poartă sandale și balerini, când începe sezonul friguros trebuie să facem o trecere către încălțările mai groase și îmblănite, precum o pereche de cizme de damă îmblănite din piele, care vor asigura confortul îndelungat. Un magazin online cu încălțăminte accesibilă este chiar Reverse.ro, unde orice femeie își poate găsi perechea de încălțăminte potrivită. Atunci când alegi perechea potrivită, ia în calcul nu doar materialul din care sunt confecționate, ci și tipul de talpă și modalitatea de închidere.

  1. Pulovere groase

O selecție de câteva pulovere groase, realizate din materiale calitative, dar și în nuanțele preferate, cu siguranță îți vor fi de folos iarna. Poți începe să le cauți încă din extrasezon, pentru a te asigura că le găsești la prețuri bune. De asemenea, atunci când le cumperi, uită-te cu atenție pe etichetă pentru a vedea din ce sunt realizate și pentru a te asigura că vei ști cum să le speli corect astfel încât să poată fi purtate cât mai mult timp.

  1. O geacă de iarnă

Geaca de iarnă este și ea un element important în sezonul rece, în special atunci când paltonul nu se potrivește ținutei pe care vrei să o îmbraci. Însă, o geacă este ideală și pentru momentele în care vrei să pleci într-o escapadă la munte. Aceasta este mult mai potrivită pentru drumeții decât un palton elegant, așa că acordă atenție materialului din care este realizată și umplută pentru a te asigura că te va proteja indiferent de temperaturi.

Garderoba de iarnă a unei femei trebuie să fie realizată dintr-un mix de articole vestimentare, realizate din materiale diverse, astfel încât, în momentul purtării, acestea să ofere confort, dar și protecție contra frigului. Așadar, orice persoană trebuie să acorde atenție obiectelor în care alege să investească pe timpul iernii.

Sursă foto: Unsplash.com 

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!