• Home
  • Știri
  • Teleorman. Un tren cu 280 de pasageri a frânat brusc ca să evite impactul cu un marfar care deraiase

Teleorman. Un tren cu 280 de pasageri a frânat brusc ca să evite impactul cu un marfar care deraiase

tren deraiat 1

Patru persoane au ajuns la spital luni dimineaţă, după ce trenul de pasageri în care se aflau și care circula pe ruta Arad- Bucureşti Nord s-a oprit brusc, între Roşiorii de Vede si Măldăeni, din cauza unui marfar care deraiase. A fost activat planul roşu de intervenţie.

„În cursul acestei dimineți, din cauza deraierii la intrare în stația Roșiori Nord a unui vagon din compunerea unui tren de marfă, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate.

Din primele informații, trei pasageri din trenul IR 1822, Arad – București Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat, în momentul frânării de urgență a trenului s-au lovit, aceștia fiind preluați de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri.
Ceilalți pasageri din tren au fost preluați de trenul IR 79, Budapesta – București Nord.
Până la restabilirea circulației în condiții normale, sunt posibile și alte întârzieri în circulația trenurilor de călători.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare”, a anunțat CFR Călători.

Potrivit celor mai recente informații transmise de ISU, 12 persoane au fost rănite, patru dintre ele fiind transportate la spital.
Celelalte opt au fost asistate medical la fața locului.
Dintre cele patru victime, un bărbat de 46 de ani și o femeie de 30 de ani au fost duși la UPU Alexandria, cu traumatisme la nivelul membrelor și capului, conștiente și cooperante, iar alte două persoane, un bărbat de 59 de ani și o femeie de 61 de ani au fost transportați la Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede, cu traumatisme la nivelul membrelor, notează digi24.ro.

Trenul de pasageri a frânat brusc deoarece în față era un marfar oprit. Două vagoane ale marfarului care transporta mașini spre Constanța deraiaseră, iar unul dintre ele se răsturnase.
În trenul de pasageri erau 280 de persoane.
200 dintre ele au fost duse cu microbuze ale ISU Teleorman către stația Roșiori, iar de acolo au urcat în alt tren care să le ducă la destinație.

Parteneri