Tensiuni şi gafe în dezbaterile nocturne din Parlament. Andronescu: Nu ne mai faceți hoți! Anton: Să acumulăm energie electrică în depozite de gaze

Bugetele instituțiilor au fost avizate pe bandă rulantă de-a lungul nopții. Nu au lipsit momentele tensionate şi gafele.

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a reacționat, marți, în comisiile reunite de buget-finanțe, la dezbaterile pe bugetul ministerului, după ce liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a acuzat PSD în repetate rânduri de furt.

„Nu mai susțineți lucrurile care nu au nicio relevanță pentru sistem (…) Nu ne mai mai faceţi hoţi, că nu suntem hoți, să ştiți. Mi se pare jignitor modul în care abordați lucrurile”, a strigat Andronescu.

Distribuie prietenilor

„Învățământul profesional nu are nicio relevanță? De ce nu doriți întărirea învăţământului profesional?”, a replicat Turcan.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi deputatul PNL, Florin Roman, au avut o dispută pe tema cormoranilor.

Petre Daea: “V-a intrat cormoranul în cap? Înseamnă că a avut loc!”
Florin Roman: “Dumneavoastră v-a intrat sau v-a ieșit?”

Ministerul Energiei intenționează să dezvolte un proiect de acumulare de energie electrică în depozitele de gaze, idee care nu a mai fost introdusă până acum în lume, a declarat ministrul Anton Anton.

“Vrem să accesam un program european prin care să introducem în România o idee care n-a mai fost introdusă în lumea asta – sau poate c-o fi fost făcută, dar nu știu eu – și anume să acumulam energie electrică în depozite de gaze”, a spus Anton Anton.

Sursa – stiri.tvr.ro