• Home
  • Prima
  • Teodosie, despre posibilii morți după pelerinaj: Cine vine la această sărbătoare, iar acolo este momentul să plece din viața aceasta, el pleacă la Dumnezeu

Teodosie, despre posibilii morți după pelerinaj: Cine vine la această sărbătoare, iar acolo este momentul să plece din viața aceasta, el pleacă la Dumnezeu

ÎPS Teodosie a făcut, sâmbătă, la televiziunea Constanța TV, declarații lămuritoare despre pelerinajul care ar putea fi urmat de decese. Înaltul prelat a spus că dacă asta e voia Domnului, morții se duc în cer împăcați că au fost la sărbătoarea creștină.

”R: Nu credeți că pierderea unei singure vieți care vine la acest eveniment ar fi prea mult?
ÎPS Teodosie: Nu, cine vine la această sărbătoare, iar acolo este momentul să plece din viața aceasta, el pleacă la Dumnezeu. Dar a venit la sărbătoare. A venit însetat cu sufletul după Dumnezeu.”

Astăzi, de Sfântul Andrei, arhiepiscopul Tomisului a convocat la o întrunire de lucru toți preoții din subordine chiar la peștera unde ar trebui să fie pelerinajul, interzis prin lege, întrucât pandemia este în erupție, iar  spitalele-s pline de bolnavi de coronavirus.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri