Teste Rapide Coronavirus – eficienta, distribuitori si preturi

teste rapide coronavirus

Incepand din luna martie 2020, ne confruntam cu cea mai grava problem care pune in pericol sanatatea publica si care pana in acest moment a dus la decesul a peste 27000 de persoane. Pandemie, Coronavirus sau Covid-19 sunt cuvintele care descriu anul 2020.

La mai bine de un an de cand acesta pandemie a pus stapanire, au aparut numeroase variante de vaccin cu eficiente dovedite, teste rapide Coronavirus, dar si alte teste specifice de precizie, precum testul RT PCR.

Importanta testarii Covid-19

Testarea reprezinta o modalitate extrem de eficienta prin care pandemia poate fi invinsa. Este important sa fim precauti si la orice urma de indoiala sa apelam la un test rapid Covid-19 sau de ce nu, la un test RT PCR. Doar in acest fel, persoane infectate pot fi izolate la timp, inainte sa transmita virusul persoanelor din jur.

Tipuri de teste rapide coronavirus

In acest moment, testele rapide au ajuns sa fie disponibile in piata, orice persoana care doreste sa achizitioneze teste rapide coronavirus, o poate face prin intermediul farmaciilor, dar si prin intermediul website-urilor de specialitate.

In ceea ce priveste testele rapide pentru detectarea Coronavirului Covid-19, am identificat trei tipuri de teste prezente in piata:

  • Test rapid Covid-19 pe baza de saliva
  • Teste rapide Coronavirus antigen (recoltare nazofaringiana si faringiana)
  • Teste rapide Covid-19 pe baza de sange

Toate aceste teste, au o acuratete de aproximativ 97%, o sensibilitate si o specificitate relativa intre 95 si 99%. Asadar, aceste teste s-au dovedit ca fiind extrem de eficiente in detectarea Covid-19. Exista insa si cazuri in care aceste teste nu pot identifica virusul, chiar daca acesta exista, insa aceste cazuri sunt specifice persoanelor care abia au contactat virusul, iar acesta nu a trecut de perioada de incubatie.

Pretul acestor teste rapide coronavirus este unul moderat, aproximativ 30-40 de lei / test.

Distribuitori de teste rapide Coronavirus

In acest moment, achzitionarea testelor rapide se poate face si de la distribuitori autorizati din domeniu. Acestia sunt cei care pana acum erau cunoscuti pentru aparatura si echipamentele medicale pe care le importau si distribuiau la nivel local, asa cum este cazul si acestui distribuitor de echipamente medicale din Bucuresti, Proton Impex. Pe website-ul acestui distribuitor de aparatura medicala, intalnim toate solutiile de detectare a Coronavirusului Covid-19, de la teste rapide, la aparate RT PCR si alte echipamente complementare.

Fiind vorba de distribuitori, preturile produselor nu sunt afisate in mediul online, insa exista posibilitatea de a solicita o oferta online, iar in functie de produsele dorite, costuri si volum, oferta poate fi una care sa beneficieze de un discount considerabil.

Parteneri