Top 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre leasing in 2021

Masinile sunt o prioritate pentru toata lumea in prezent, deoarece fara acestea deplasarea, de multe ori, ajunge sa aiba loc foarte greu, anevoios. Este foarte important ca autovehicul sa fie de buna calitate, pentru a functiona cat mai bine si cat mai mult.

De aceea, nu este recomandat sa te orientezi spre masinile second-hand, ci spre cele noi, care sunt moderne, au piesele noi si se defecteaza dupa foarte mult timp. Cu alte cuvinte, daca alegi sa cumperi o masina prin leasing, nu stai cu stresul si cu grija ca aceasta se poate strica pe drum.

Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre leasingul din 2021:

Distribuie prietenilor
  •       Firma se ocupă de tot procesul de achizitie

Daca iti doresti o masina noua, trebuie doar sa iei legatura cu firma de leasing, sa spui care este modelul dorit si aceasta se va ocupa de toate procedura necesara. Astfel, nu trebuie sa cauti ore intregi masina perfecta, deoarece un om cu experienta va alege una care sa te satisfaca pe deplin. Stai fara griji acasa si asteapta sa ajunga autovehiculul mult visat.

Acelasi lucru se intampla si in cazul in care faci leaseback de la Businesslease, deoarece stai liniștit în momentele în care flota este gestionată în mod corect.

  •       Beneficiezi de reparații și multe alte avantaje

In cazul in care te gandesti sa achizitionezi o masina in acest fel, stai fara stres nu doar in momentul cumpararii, ci pe toata perioada contractului. Firma pune la dispozitia ta reparatii si intretineri periodice, te ajuta cu achizitionarea anvelopelor de sezon, cu depozitarea acestora la loc sigur, cu oferirea unui card de combustibil si cu inlocuirea masinii in cazul in care a ta se strica.

Cu alte cuvinte, nu ai motive pentru care sa nu optezi pentru varianta de leasing, pentru a avea o masina de calitate pe care s-o conduci cu zambetul pe buze. Totul este mult mai usor cu firma de leasing.

  •       Masina poate ramane a ta definitiv

Trebuie sa stii ca leasing inseamna un contract prin care o firma iti pune la dispozitie masina dorita prin plata unei rate lunare. In momentul in care achiti toata suma, aceasta poate ramane a ta definitiv, fiind trecuta pe numele tau. Ca sa afli mai multe despre acest subiect interesant, citeste aici despre preluarea leasingului, ca afli tot ceea ce crezi ca este stringent.

In cele din urma, invata sa faci cumparaturi in mod inteligent, sa te axezi intotdeauna doar spre produsele premium, de inalta calitate, asa cum sunt automobilele noi, luate prin leasing, daca nu poti prin alta varianta. In acest fel, te bucuri de o masina buna, care poate face mii de kilometri fara a necesita o reparatie.

In plus, masinile noi sunt mult mai frumoase, elegante, luxoase si pun la dispozitia conducatorului auto si a pasagerilor numeroase functii de ultima generatie, care pot pot ajuta enorm in momentul in care pleci la drum cu aceasta. 

Sursa foto: Pixabay.com