TOP 4 tipuri de cămăși bărbătești pe care NU le poți purta la birou dacă lucrezi într-o corporație

Ținutele de birou sunt la fel de pretențioase atât pentru femei cât și pentru bărbați. Totuși, dacă pentru prima categorie se găsesc destul de multe articole vestimentare care se pot combina în diverse feluri, nu același lucru se poate spune despre sexul masculin care, de obicei, trebuie să jongleze cu diverse piese.

Când lucrezi într-o corporație pare și mai dificil să te orientezi spre ținute office, însă cu ajutorul cămășilor nu vei da niciodată greș, așadar cu cât ai mai multe în garderobă, cu atât ai mai multe șanse să fii elegant la birou.

Pentru a nu cădea în extrema cealaltă, iată care sunt cămășile pe care nu ar trebui să le porți la birou niciodată!

Distribuie prietenilor

Tipurile de cămăși pe care nu ar trebui sa le porți la birou

 

1.  Cămășile cu diverse motive

Mersul la birou, mai ales când lucrezi într-o corporație presupune o anumită seriozitate, indiferent de jobul pe care îl ai. Acesta este și motivul pentru care o cămașă cu diverse motive, fie ele și populare sau tradiționale nu au ce căuta în garderoba ta de muncă. Le poți purta în timpul liber, dar cam atât.

Cămășile într-o singură culoare, însă, pot fi o idee foarte bună nu doar pentru birou, ci și pentru a crea diverse idei de ținute pentru evenimente speciale sau ieșiri cu prietenii în timpul liber.

2.  Cămășile în mai mult de două culori

Pentru că ai văzut mai sus că o cămașă într-o singură culoare se poate potrivi atât mersului la birou, cât și unor ieșiri, nu înseamnă că trebuie să te limitezi doar la acestea. Puțină culoare sub forma unui buzunar într-o altă nuanță îți poate da eleganța de care ai nevoie când mergi la lucru, însă ce depășește două tonuri în același articol vestimentar ar trebui evitat.

3.  Cămășile prea largi

Când vine vorba despre cămășile bărbătești pentru birou, trebuie să ții cont și de alte aspecte în afară de culoare. Iar unul dintre ele este forma. Din acest punct de vedere, poți merge pe varianta celor slim sau fit care să pară croite exact pe măsura ta.

4.  Cămășile cu mânecă scurtă

Cămășile cu mânecă scurtă nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru birou deoarece îți pot crea o imagine casual și relaxată atunci când nu este cazul.

În afară de acestea trebuie să fii atent și la materialul din care este fabricat cămașa. Astfel, este de preferat să le eviți pe cele din fibre sintetice.

Pentru că vei avea nevoie de o paletă destul de mare, cel mai des cămășile bărbătești la prețuri accesibile pot fi găsite în magazinele online, multe dintre ele oferind și cabine de probă virtuale dacă vrei să vezi cum vor veni pe tine.

Cămașa este un must-have în ținuta de birou a unui bărbat, așadar când vrei să-ți creezi ținute office, sfaturile simple de mai sus te pot ajuta în așa fel încât să nu te complici foarte mult în alegeri.

Sursa foto: Pixabay.com/ro