Trafic restricționat în Capitală, sâmbătă și duminică

 

În zilele de sâmbătă și duminică, traficul din Capitală va fi restricționat, potrivit unui comunicat de presă remis AMPRESS.
Astfel, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 01 Aprilie 2017, între orele 11:30 – 14:30, se va desfăşura marş, pe următorul traseu:
– Prelungirea Ghencea – Str. Prelungirea Ghencea, banda I de circulaţie, pe sensul de deplasare către Şos. de Centură, retur de la județul Ilfov deplasare pe banda I de circulaţie pe sensul de deplasare către Str. Braşov – Str. acces Cartierul Latin.
În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 02.04.2017, în intervalul 08:00 – 16:00 se va desfăşura un eveniment sportiv, pe următorul traseu:
– Parcul Herăstrău, intrarea Pescăruș – banda I de circulație de pe Bd. Aviatorilor, sensul către Piața Charles de Gaulle – Piața Charles de Gaulle – banda I de circulație pe Bd. Constantin Prezan, sensul către Arcul de Triumf, intrarea de la Arcul de Triumf în Parcul Herăstrău;
Între orele 11.30 – 12.30, pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Constantin Prezan, banda I de circulație între Piața Charles de Gaulle și Piața Arcul de Triumf; Bd. Aviatorilor, banda I de circulație, între Piața Beijing (intrare Pescăruș) și Piața Charles de Gaulle.

AMPress