Tragedia din familia Virgil Măgureanu, faza iertări şi ură până dincolo de mormânt

Singurul fiu al lui Virgil Măgureanu,  Marian,  avea 50 de ani şi a murit de Covid în spital. El a fost căsătorit cu Alina Petre, căsnicie din care a rezultat un copil. Iată ce postează Alina pe Facebook

”Tatal copilului meu a fost cel mai important barbat din viata mea. Si asta pentru ca nimeni nu este mai important decat copilul meu. Acum 2 ani ne-am cerut iertare unul altuia, cum am putut fiecare, chiar dupa decesul unui prieten foarte apropiat.

Pentru mine, desi am avut multe razboaie, ramane cea mai frumoasa amintire din viata mea, omul care mi-a fost sot, iubit, prieten si care mi-a daruit cel mai frumos cadou din lume, pe Maria. Nu exista recunostinta mai mare fata de el pentru acest lucru. Sunt sfasiata de durere pentru el, pentru familia lui, dar in primul rand pentru fetita mea.

Distribuie prietenilor

A plecat mult prea devreme si mult prea dureros pentru toti. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa-i lumineze calea intr-un loc mai bun si sunt sigura ca va veghea asupra celor pe i-a iubit. Odihneasca-se in pace!”.

Fosta soție nu este agreată de socri și nu va fi ”iertată niciodată”, spun surse apropiate familiei fostului șef al SRI. Despărţirea a fost cu uriaşe scandaluri, declanşată de o presupusă viaţă adulterină a norei şi ajungând la lupta pentru avere care se pare că nu se opreşte aici, prin moartea lui Marian Măgureanu.

Aurelia Apostol, AMPress