• Home
  • Știri
  • Tragedie la Alba Iulia, unde un bebeluș a fost găsit spânzurat alături de tatăl său. Poliția a ezitat să intervină în forță

Tragedie la Alba Iulia, unde un bebeluș a fost găsit spânzurat alături de tatăl său. Poliția a ezitat să intervină în forță

politie alba

Un bebeluș de doar un an a fost găsit spânzurat alături de tatăl său, într-un apartament din Alba Iulia. Părinții copilului erau despărțiți, iar mama a cerut ajutorul autorităţilor, după ce fostul partener nu a mai răspuns la telefon. Deși femeia și-a exprimat îngrijorările privind siguranța copilului, polițiștii nu s-au grăbit să acționeze în forță. Purtătoarea de cuvânt IPJ Alba, Luminița Prodan, a spus la Digi24 că nimic nu indica faptul că viața cuiva este în pericol.

Inițial, bărbatul a răspuns la telefon polițiștilor și a dat asigurări că fiul său este bine, însă a refuzat să comunice unde se află. Ulterior nu a mai răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Purtătorul de cuvânt IPJ Alba, Luminița Prodan, a explicat la Digi 24 că a durat o oră și jumătate din momentul în care autoritățile au vorbit la telefon cu tatăl copilului până să spargă ușa apartamentului în care se aflau cei doi.

„Femeia a făcut apelul la 112 în jurul orei 01:00 și a spus că fiul ei în vârstă de un an se afla la partenerul ei și e îngrijorată pentru că a primit mesaje de părere de rău și de iubire de la bărbat, fără amenințări la adresa cuiva și fără ca din acestea să rezulte explicit că viața cuiva ar fi în pericol. Au fost inițiate verificări imediate care au vizat apartamentul de domiciliu al bărbatului și apartamentul în care locuia cu chirie. Concomitent s-a luat legătura cu proprietarul, care a spus că se va deplasa la fața locului, și cu tatăl copilului, care nu era într-o stare de agitație și care a dat asigurări că fiul său este bine, spunând că e dispus să demonstreze acest lucru, însă a refuzat să spună unde se află. Apoi a închis brusc apelul și nu a mai putut fi contactat. La niciuna dintre locații nu a fost primit răspuns și din interior nu se auzeau zgomote.

Continuarea aici

Parteneri